englishdeutsch italiano

KUĆA ZA ODMOR

flower markPovršina: 60 m2 flower markUkupan broj osoba: 5 flower markPogled na more flower markMirna lokacija flower markPrivatnost

 

kuća za odmorKuća za odmor je prostrana, udobna i moderno uređena površine 60 m2. Donji dio sastoji se od kuhinje i dnevnog boravka.

Kuhinja je opremljena perilicom za suđe, pećnicom, pločom za kuhanje, frižiderom, aparatom za kavu, tosterom i kuhinjskim elementima sa svim potrebnim posuđem. Dnevni boravak ima garnituru za sjedenje i satelitski televizor. Dnevni boravak ima direktan izlaz na terasu i vrt sa prekrasnim pogledom na more.
Terasa je prekrivena vinovom lozom koja radi hlad. Na gornji dio kuće vode polukružne stepenice, a gornji dio sastoji se od kupaone i sobe. Soba ima lijepi pogled na more, a opremljena je bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu i velikim ormarom. Lijepo dizajnirana kupaona ima perilicu za rublje, tuš kadu i umivaonik.

Kuća za odmor ima 3 glavna ležaja, a garnitura za sjedenje u dnevnom boravku može poslužiti kao pomoćni ležaj za 2 osobe - ukupno se može smjestiti 5 osoba.

Kuća za odmor ima klima uređaj, Internet i osiguran parking. Kuća ima montažni bazen i prostor sa ležaljkama za sunčanje, opuštanje i odmor.
U vrtu je roštilj i posebno uređen prostor za igru djece.

 

check mark Klima uređaj check mark Satelitska TV check mark Bežični Internet check mark Roštilj
check mark Vrt s garniturom check mark Terasa s hladovinom check mark Montažni bazen check mark Ležaljke
check mark Prostor za igru djece check mark Parking check mark Parking za gliser check mark Ljubimci
  check mark Ambulanta 500 m check mark Trgovina 500 m  

 

Sva prava pridržana © Apartmani Blažić 2012. - 2016.

Dizajn: Ignis art © 2012.